Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea webiste-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT
Suna la: 0722 371 619

Coș de cumpărături 0
0,00Lei

Viper 3902V

699,00Lei
în stoc
SKU
3902V
Garantie Perioada nelimitata
Transport gratuit

Suport / Comenzi Telefonice

0722 371 619

0746 129 587

Credit module TBI Bank 3.3.5

175.11 Lei x 4 rate

Specificatii Tehnice


 
1.Sistemul de securitate foloseste telecomanda originala a masinii
Pentru o utilizare usoara acest sistem de securitate preia comenzile transmise din telecomanda originala a masinii.
 
2.Senzor de soc dubla zona - Stinger® DoubleGuard®
Avertizeaza atunci cand masina este lovita. La o lovitura usoara sistemul de securitate genereaza un sunet de preavertizare, iar la o lovitura puternica sistemul declanseaza procedura completa de avertizare.
 
3.Sirena autoalimentata*
Declanseaza sistemul daca un hot decupleaza sistemul de securitate de la bateria masinii.
 
4.Senzor de perimetru dubla zona*
Semnaleaza prezenta unei persoane mult prea aproape de masina, generand un sunet de preavertizare si avertizeaza la orice miscare din interiorul acesteia.
 
5.Senzor de geam spart*
Detecteaza orice tentativa de spargere a unui geam. Senzorul contine un microfon si un software capabil sa recunoasca frecventa sunetului produs de spargerea unui geam. Acest senzor vine in completarea senzorului de soc al sistemului de securitate.
 
6.Senzor antitractare / ridicare*
Previne furtul rotilor sau incercarea de a fura autovehiculul prin tractare / ridicare.
 
7.Fara alarme false – Nuisance Prevention® Circuitry (NPC™)
Nici un sistem Viper® nu va va deranja vecinii, pentru ca beneficiaza de tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC®. Acest circuit previne declansarea repetitiva a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele, zgomotele facute de masinile grele, sau animalele. In cazul in care un senzor declanseaza sistemul de securitate de 3 ori intr-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute. Daca in intervalul acesta senzorul incearca sa declanseze sistemul inca o data, cronometrul se va reinitializa la zero.
 
8.Preavertizare (Warn Away®)
Senzorii de soc si de perimetru ai sistemelor de securitate Viper au doua praguri de sensibilitate. Acest lucru este pentru a preveni o posibila incercare de furt, sau de agresiunea asupra masinii, fara a fi nevoie de declansarea completa a sistemului de securitate.
 
9.Indicator electroluminiscent Viper*
Acest semnal luminos, montat pe parbrizul masinii, foarte vizibil atat noaptea, cat si ziua, avertizeaza hotii de prezenta sistemului de securitate VIPER instalat pe masina dumneavoastra.
 
10.Instalarea pe magistrala CAN a masinii
Sistemele Viper ofera posibilitatea instalarii prin interconectarea directa cu computerul masinii. Acest lucru se traduce prin:
i.      Solutie 100% sigura - compatibilitatea sistemului de securitate cu masina dumneavoastra este garantata datorita testarii acestuia cu tipul de vehicul pe care il detineti.
ii.      Solutie “curata” – instalarea nu mai necesita desfacerea panourilor usilor, fapt care putea genera zgarieturi.
 
11. Garantie pe viata
Cumparatorii sistemelor de securitate Viper primesc garantie pe toata perioada de utilizare a vehiculului pe care au instalat sistemul.

*Activarea unor functii poate necesita utilizarea unor module optionale. Necesitatea acestor module depinde de gradul de accesorizare al masinii dumneavoastra.
Mai multe informații
GarantiePerioada nelimitata
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsViper 3902V
Rating-ul dumneavoastră

   Intrebari frecvente


   Pune o intrebare

Terms & Conditions

There is no content for Term & Conditions.
I Agree with the Terms