Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea webiste-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT
Suna la: 0722 371 619

Coș de cumpărături 0
0,00Lei

Pioneer SPH-EVO62DAB-CLIO

2.975,00Lei
în stoc
SKU
ESD-4974
Garantie 24 luni
Transport gratuit

Suport / Comenzi Telefonice

0722 371 619

0746 129 587

Credit module TBI Bank 3.3.5

279.31 Lei x 12 rate

Îmbunătățiți-vă Renault Clio IV (anul model: 2012 - 2019) cu cel mai nou receptor multimedia SPH-EVO62DAB-CLIO, personalizat pentru a se potrivi perfect în interior. Noua funcție de receptor DAB + Radio digital, atât Android Auto ™ și Apple CarPlay®, cât și funcții de divertisment precum Spotify®, streaming Bluetooth®, WebLink®, redarea fișierelor FLAC și multe altele.

Cel mai inteligent upgrade pentru Renault Clio IV

Îmbunătățiți-vă actualul Renault Clio IV cu ajutorul nostru receptor multimedia SPH-EVO62DAB-CLIO, personalizat pentru a se potrivi perfect în interior. Bucurați-vă de o plimbare cu adevărat conectată, datorită platformelor de conectare a smartphone-urilor Apple CarPlay ™ și Android Auto ™ pentru a rămâne concentrat pe drum. Chiar și navigarea este gratuită și ușoară datorită aplicațiilor de la terți precum Waze și Google Maps.

În plus, ascultați emisiunile preferate de radio cu un sunet clar, datorită radioului digital. Alegând pentru Pioneer, cumpărați întotdeauna cu încredere: toate produsele noastre au certificarea de produs aprobată pentru marcarea digitală a mărcii: au fost testate și aprobate în mod independent.

În cele din urmă, gama SPH-EVO dispune de toate caracteristicile pentru a vă îmbunătăți experiența de sunet în mașină în mod semnificativ: egalizarea grafică cu 13 benzi și alinierea automată a timpului vă asigură că veți auzi diferența!


Specificații


Apple CarPlay
Apple CarPlay Este un mod mai inteligent, mai sigur și mai distractiv de a folosi iPhone® în mașină. Apple CarPlay oferă utilizatorilor iPhone un mod incredibil de intuitiv de a efectua apeluri, de a folosi Hărți, de a asculta muzică și de a accesa mesajele doar cu un cuvânt sau o notă. Apple CarPlay necesită iPhone 5 sau mai nou, cu cea mai recentă versiune de iOS.
Android Auto
Android AutoExtinde platforma Android în mașină într-un mod conceput pentru conducere și vă aduce automat informații utile și le organizează în carduri simple care apar chiar atunci când sunt necesare. Este conceput pentru a minimiza distragerea distanței, astfel încât să puteți rămâne concentrat pe drum înainte. Android Auto este compatibil cu telefoanele Android care rulează Android 5.0 (Lollipop) sau o versiune ulterioară. Este posibil ca Android Auto să nu fie disponibil pe toate dispozitivele și nu este disponibil în toate țările sau regiunile.
Waze
WazeWaze este o aplicație socială de conducere / navigare GPS care oferă hartă, trafic în timp real și diverse alte informații pentru a putea accesa pe ecranul mare al dispozitivelor multimedia compatibile Pioneer.
WebLink
WebLink Noua aplicație WebLink extinde divertismentul în mașină cu o lume uimitoare de aplicații. Bucurați-vă de muzică personalizată, videoclipuri și alte conținuturi conectate alimentate de telefon și cloud.
DAB +
DAB + Bucurați-vă de confortul ascultării posturilor de radio preferate într-o calitate digitală transparentă, datorită unui tuner digital digital încorporat.
Produsul omologat pentru marcaj digital de radio
Produsul omologat pentru marcarea digitală a radioului Producătorii trebuie să îndeplinească specificațiile minime, verificate prin testare independentă. Toate produsele Pioneer care folosesc această marcă digitală de înregistrare au fost testate și aprobate în mod independent, astfel încât să puteți cumpăra cu încredere.
Bluetooth  ® 
Bluetooth®Obește legile de conducere locală cu Bluetooth integrat (HFP). Apelare hands-free cu difuzare largă a muzicii, transmisie audio wireless (A2DP) cu căutare de artiști, albume și cântece, asociere simplă și control audio (AVRCP), tehnologia wireless Bluetooth® a făcut viața în vehicul mai sigură și mai convenabilă.
Realizat pentru iPod / iPhone
Realizat pentru iPod / iPhone Controlează direct iPod / iPhone, pentru încărcare, muzică și video printr-un cablu de interfață opțional (vândut separat), în funcție de dispozitivul iOS. Informațiile despre melodii, artiști, timp și album sunt afișate frumos pe ecranul tactil.
Siri fără ochi
Siri Eyes Freemake folosește funcționalitatea Siri a iPhone-ului dvs. prin microfonul extern al unității și difuzoarele vehiculului dvs.
Compatibil cu Android
Compatibil cu AndroidConnect și asculta muzica stocată pe dispozitivul dvs. fără a fi nevoie de o aplicație
Spotify
SpotifyWith Spotify, conectează-ți smartphone-ul pentru a răsfoi confortabil listele de redare, albumele, piesele și artiștii preferați folosind controalele dvs. antunitate.
Iluminare multi culori
Iluminare multicoloră Vizualizați ecranul și iluminarea tastelor la iluminarea interioară a vehiculului dvs. cu o serie de combinații de culori nesfârșite.
Intrare USB
USB InputConectați orice dispozitiv cu un cablu de interfață USB pentru a încărca dispozitivul sau pentru a asculta un sunet curat și clar.
FLAC
FLACEnjoy FLAC fișiere audio digitale fără pierderi din vehiculul dvs. cu ieșire de redare la calitate CD, fără a fi nevoie să se convertească.
EQ grafic cu 13 benzi
EQ grafică cu 13 banduri Reglați-vă în detaliu ieșirea audio pentru o experiență muzicală adaptată preferințelor.

Apple CarPlay	
Android Auto	
Waze
WebLink	
DAB+	
Digital Radio Tick Mark Approved product	
Bluetooth®	
Spotify	
Multi colour illumination	
USB Input	
Cellular telephone auto muting	
Screen	6.8" WVGA Clear Type Touchscreen
Front Panel	Multi-colour display and screen
Button Illumination	RGB Colour Customisation (210,000 Colours)
Maximum power	MOSFET 50W x 4
Accessories	Included:
• Installation Kit for Renault Clio IV (model year 2012 - 2019)
• Microphone for Hands-free Calling

Optional:
• CA-AN-DAB.001 (DAB antenna)
• CA-IU.52C (USB to Lightning cable)
• CA-MU.50 (USB to Micro USB Cable)
• CD-MC20 (Auto EQ microphone)
• ND-BC8 (Reverse camera)
• CA-IW-PSA.002V (USB Retention)
• CA-SS-PSA.001 (JBL Retention)
Tuner	• RDS FM/AM tuner
• DAB+ Tuner (Time Shift function)
Plays	• Your iPod, iPhone, Android Smartphone
• Bluetooth audio

Via USB:
• MP3, WMA, AAC, WAV and FLAC audio files
• H.264, MKV, FLV and MPEG4 video files in Full HD
• Mpeg2, DivX video files
• JPEG image files
USB Input	Rear USB (1.5 Amp)
Apple Compatibility
Made for iPod / iPhone	
Siri Eyes Free	
Works with iPod	
Works with iPhone / iPod	
Works with iPhone	
Android Compatibility
Compatible with Android	
Audio
FLAC	
13-band Graphical EQ	
RCA Pre-Outs	3 (Front, Rear, Subwoofer)
3-Way Network Mode	
Source Level Adjuster	
High Pass Filter	
Low Pass Filter	
Loudness	
Equaliser	13-band Graphic Equaliser
Auto EQ (Equaliser)	
Time Alignment	
Connections
Aux-in	Rear Aux-in
iPod/iPhone Direct Control	
PAL/NTSC/SECAM	
High Voltage Output	4V
RCA video	2 x Video Input (RCA / mini-jack AV)
Hard wired remote input	
Video output	Rear Video output
ISO connector	
Input for rear camera	Yes
Bluetooth
Pioneer Bluetooth	
Additional Bluetooth Features	• Audio streaming
• Automatic Phone book Transfer (5 x 1000 contacts)
• 2 Phones full time connect
• Autopairing via USB
Compatibility	HFP/A2DP/SPP
Hands-free calls	
Screen Features
Selectable wide screen modes	
Rear camera switching	
Aspect ratio	16:09
Mai multe informații
Garantie24 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPioneer SPH-EVO62DAB-CLIO
Rating-ul dumneavoastră

   Intrebari frecvente


   Pune o intrebare

Terms & Conditions

There is no content for Term & Conditions.
I Agree with the Terms