Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea webiste-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT
Coș de cumpărături

Insonorizant Auto STP HeatShield L, 15mm, 0,8m2

199,00 Lei
în stoc
SKU
34201
Garantie 24 luni

Suport / Comenzi Telefonice

0722 371 619

0746 129 587

Insonorizantul auto STP HeatShield XL este un material universal pentru o gama larga de automobile pentru izolare termica si fonica din compartimentul motor. 

STP HeatShield este un izolator de zgomot și un capac (conceput pentru păstrarea pe termen lung a căldurii motorului vehiculului și pentru reducerea zgomotului de lucru al motorului).

În sezonul de iarnă (la o temperatură a mediului mai mică de 0 ° C), HeatSHield-ul este instalat în spațiul inferior și acoperă motorul. În sezonul de vară (la o temperatură a mediului mai mare de 0 ° C), este instalat în capota din partea laterală a motorului cu ajutorul dispozitivelor de fixare incluse.

Cerințe tehnice

Produsul este un set, care constă dintr-un element al izolatorului de zgomot al capotei și al capacului Hood Cover STP HeatShield și un set de elemente de fixare pentru capotă. Elementele de fixare includ o clemă de montare și un autocolant (50x50x2).

Marime pachet - 0,8m2
Continut - 1 folie
Dimensiune folie - 1350x600mm
Grosime - 15mm
Mai multe informații
Garantie 24 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInsonorizant Auto STP HeatShield L, 15mm, 0,8m2
Rating-ul dumneavoastră

   Intrebari frecvente


   Pune o intrebare

Terms & Conditions

There is no content for Term & Conditions.
I Agree with the Terms