Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea webiste-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT
Coș de cumpărături
Total cos

Xtrons Navigatie 2 DIN cu Android Nissan TIIDA / QASHQAI / X-TRAIL / NAVARA / MICRA / PATROL / PATHFANDER

Preț special 1.199,00 Lei Preț recomandat 1.729,00 Lei
în stoc
SKU
TCD618
Garantie 12 luni
Transport gratuit

Suport / Comenzi Telefonice

0722 371 619

0746 129 587

Specificatii Tehnice


6.2 "Android 7.1 Nougat Quad-Core 16GB ROM HD Digital Multi Touch Screen Car DVD Custom Fit pentru Nissan
Android 7.1 Nougat | Quad Core | 16 GB ROM | OBD2 | WiFi și 4G | DAB + | Oglindirea ecranului Performanță totală RCA

• Compatibil perfect cu Nissan și Universal Fit cu multe altele
Conceput ca un stereo de mașină dublă din mașină de 6,2 ", TCD618 este potrivit pentru a se potrivi celor mai multe vehicule duble.
Cu ajutorul cablului ISO XTRONS ISO-CONV05 ISO, acesta poate fi de asemenea utilizat ca un DVD player pentru mașină personalizată pentru Nissan.
(Pentru a fi utilizat ca unitate de conducere Nissan personalizată, cablul ISO suplimentar este necesar XTRONS ISO-CONV05)
Compatibil cu modelele Nissan: TIIDA 2004 - 2010, QASHQAI 2007 - 2010, SUNNY 2005 - 2007, X TRAIL 2001 - 2011, PALADIN 2005 - 2011, FRONTIER 2001 - 2011, PATHFINDER 2005 - 2010, PATROL 2004 - 2010, VERSA 2004 - 2010, MICRA 2002 - 2010, LIVINA 2006 - 2010, NAVARA 2001 - 2011, MP300 2001 - 2011, SENTRA 2007 - 2011.

• Sistem de operare Android 7.1
Android 7.1 Nougat cu Quad Core
Realizat de noul procesor Android 7.1 Quad Core modernizat, vă veți bucura de o experiență mai rapidă și mai liniștită a utilizatorului. De asemenea, vă ține la curent cu cele mai recente caracteristici.
CPU: Quad Core
ROM: 16 GB
RAM: 1GB DDR3

• Design prietenos pentru șofer
Interfață inteligentă de utilizator
Interfața de utilizare inteligentă XTRONS vă permite să descărcați fără probleme orice aplicație disponibilă în magazinul Google Play.
De asemenea, puteți să personalizați paginile pe măsură ce preferați ca acestea să apară pe ecran, ajutându-vă să le accesați mai repede și permițând o experiență mai ușoară a utilizatorului.
800 * 480 Ecran tactil HD
TCD618 are o touchscreen sensibilă și intuitivă de înaltă rezoluție, oferind o afișare superbă a imaginii și o experiență fără probleme a utilizatorului.
Vibrant Buttons Color Schemes
Alegeți diferite butoane colorate pentru a corespunde nevoilor diferite. Schimbările aleatoare ale butoanelor creează o experiență vizuală vibrantă și dinamică.
Îmbunătățirea performanțelor
Radiatorul și conectorii nou proiectați maximizează capacitatea unei unități Android, menținând firele simple și ordonate, ajutând procesul de instalare.
Inel magnetic pentru transmisie puternică a semnalului: Cu un inel magnetic special adăugat în cablul USB, perturbațiile de transmisie a semnalului sunt reduse la minimum, oferindu-vă o experiență mai autentică pentru utilizatori.
Amestec de căldură din aluminiu răcit: special conceput pentru disiparea eficientă a căldurii.

• Adu-ți divertisment pentru călătoria ta
Modul radio premium la bord
Echipat cu modulul radio premium NXP6686, această unitate are o capacitate puternică de combatere a interferențelor și o capacitate de recepție a semnalelor radio solide.
18 FM, 12 AM.
Tuner DAB + pregătit
Cu ajutorul stickului receptorului radio USB, conectat pur și simplu prin portul USB, vă puteți bucura de mai multe opțiuni cu o calitate a sunetului mai bună pentru multe canale digitale de transmisie audio disponibile astăzi.
Notă: USBDAB01 este opțional.
Funcția Screen Mirroring
Oglindirea ecranului vă permite să reflectați ecranul telefonului dvs. pe acest aparat.
Puteți alege să citiți mesaje sau să vizionați videoclipuri direct pe ecranul acestei unități principale în locul telefonului.
Conectați doar telefonul și mergeți.
Opțiuni multiple pentru divertisment nesfârșit
Extindeți opțiunile media prin conectarea stickului USB sau a cardului SD la acest aparat pentru a reda muzică, video sau vizualiza fotografii.
TCD618 este compatibil cu majoritatea DVD-urilor și CD-urilor disponibile pe piață.
Notă: 1. Capacitatea maximă USB și SD este de 128 GB, dar fișierele de pe cardul USB și SD trebuie să fie în limita a 4 GB.
2. Nu toate smartphone-urile sunt compatibile cu funcția de oglindire a ecranului.
3. Driverul DVD din acest aparat suportă numai Disc de 120 mm.
Performanță totală RCA
Prin intermediul funcției de ieșire RCA pe care dvs. sau pasagerii dvs. le puteți împărți pe diferite monitoare, opțiunile sunt nelimitate pentru a vă bucura de distracție până la valoarea maximă.
Modul 3G / 4G cu funcție Hotspot
Navigați pe Internet în mișcare cu dongle XTRONS.
Introducând o cartelă SIM în telefonul XTRONS 3GDONG008 sau 4GDONG001, le puteți utiliza ca un hotspot pentru a conecta dispozitivele cu conexiune WiFi la.
Unitatea principală, tabletele sau smartphone-urile din vehicul se pot conecta prin hotspot-ul dongle-ului pentru a naviga pe Internet în timp ce vă aflați pe drum.
Notă: Alte dongle 3G / 4G pot să nu fie compatibile cu această unitate.

• Țineți-vă informat și aveți o călătorie mai sigură
Bluetooth 5.0 pentru apeluri Bluetooth și muzică
De la apelurile hands-free, accesul la agenda telefonică a smartphone-ului și redarea muzicii Bluetooth, tehnologia fără fir Bluetooth a făcut viața mult mai convenabilă în mașină.
Hărți online, gratis pentru descărcare
Puteți obține acces la diferite hărți online, cum ar fi Google Maps, iGO, Sygic, Waze și multe altele. Puteți utiliza atât hărțile online, cât și cele offline.
Notă: rețineți că această unitate nu vine cu o hartă GPS și software-ul de navigare trebuie descărcat din magazinul Google Play.
Controlul volanului
Luați controlul asupra muzicii dvs. sau utilizați funcția de apelare gratuită pentru siguranță și concentrați-vă pe drumul din față.
OBD2 - O fereastră pentru a vă diagnostica starea mașinii
Cu funcția OBD2 disponibilă pe această unitate, puteți obține coduri de date și coduri de eroare în timp real din computerul vehiculului. Toate datele din vehiculul dvs. sunt prezentate într-un format ușor de citit.
Notă: sistemul OBD2 este opțional.
Intrarea DVR este pregătită
XTRONS TCD618 vine cu o intrare DVR, conectați doar un DVR XTRONS cu TCD618, captează fiecare eveniment care apare pe drumul din față, oferă și caracteristici de siguranță cum ar fi evitarea coliziunilor.
Notă: DVR019 este opțional.

• Funcții extinse pentru o utilizare mai plăcută
1. DAB +
Bucurați-vă de sunetul audiophile din mașină
XTRONS USBDAB01 este compatibil.
2. OBD2
O fereastră pentru a vă diagnostica starea mașinii
XTRONS OBD02 este compatibil.
3. MIC
Dă mâinile libere Bluetooth mai ușor și mai sigur
XTRONS MIC001 și MIC002 sunt compatibile.
4.DVR
Vă ajută să vă înregistrați călătoria pe drum
XTRONS DVR019 și DVR022 sunt compatibile.
5.3G & 4G
Căutați pe Internet cu Dongle 3G / 4G
XTRONS 4GDONG001 și 3GDONG008 sunt compatibile.
6.CAMERA
Asigurați-vă siguranța conducerii
Seria XTRONS Reversing Camera este compatibilă.

•Alte caracteristici
1. Sunet surround 4 * 45W
Jazz, Pop, Clasic, Rock, Știri, Normal
2. Personalizați-vă temele
6 tipuri de teme statice. Personalizați-vă.
3. Suportă mai multe limbi de meniu
Engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, portugheză, rusă, olandeză, poloneză, japoneză, chineză simplificată și tradițională, arabă și multe altele. Peste 70 de limbi sunt disponibile în total.

Dimensiuni:
Unitatea de cap: 150 * 179 * 100mm
Panoul frontal: 178 * 101 * 21mm

•Accesorii:
1 x cablaj ISO
8 x Șuruburi
1 x Antena GPS
1 x Manual de utilizare
Mai multe informații
Garantie12 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsXtrons Navigatie 2 DIN cu Android Nissan TIIDA / QASHQAI / X-TRAIL / NAVARA / MICRA / PATROL / PATHFANDER
Rating-ul dumneavoastră

   Intrebari frecvente


Te rugam sa astepti...