Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea webiste-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT
Coș de cumpărături

Whistler GT-268Xi

Preț special 299,00 Lei Preț recomandat 399,00 Lei
în stoc
SKU
ESD-WGT268Xi
Garantie 24 luni
Transport gratuit

Suport / Comenzi Telefonice

0722 371 619

0746 129 587

Tehnologie adaptata noilor aparate radar
Aparatele radar din dotarea Politiei Rutiere emit un semnal care are traiectoria pe o anumita banda de emisie si pe o anumita frecventa, banda K in cazul Romaniei, acestea functionand in baza efectului Doppler. Astfel, atunci cand un autovehicul in miscare se afla in directia semnalului, el reflecta unda emisa de catre radar, unda care se va intoarce catre sursa cu frecventa schimbata, in functie de viteza de deplasare a autovehiculului.
Detectoarele capteaza si analizeaza semnale, identificandu-le pe cele emise de radar, urmand ca apoi sa emita avertizari vizuale si acustice din ce in ce mai intense, in functie de distanta fata de sursa.
Tehnologia detectoarelor a evoluat de la componente discrete (rezistente, tranzistori, condensatori) la circuite specializate, miniaturale, asigurand astfel o mai mare acuratete si promptitudine in detectie. Recent, detectoarele au fost adaptate noilor tehnologii, fiind prevazute cu receptoare GPS si filtre care sa reduca sau sa elimine alertele false.
 Astfel, detectorul de radar portabil Whistler GT-268Xi vede noile radare si pistoale laser de la distanta putand capta semnalele laser, dar si semnalele emise instant de catre pistoalele radar care monitorizeaza viteza de deplasare.


Prevenirea accidentelor de circulatie
Rolul detectoarelor de radar este de preventie si nu de incurajare a condusului peste limita legala de viteza. Folosirea detectorului de radar Whistler GT-268Xi contribuie la reducerea numarului de amenzi si la prevenirea accidentelor, mentinand starea de atentie a soferului in trafic.

Vede noile radare si pistoale laser de la distanta
Detectorul Whistler GT-268Xi identifica de la distanta toate dispozitivele de radar din Romania, acesta functionand in banda K, similar cu aparatele de detectare.


Pentru detectia laser cat mai exacta, detectorul permite selectarea segmentului laser utilizat in fiecare tara. Mai mult, detectorul poate receptiona semnalale emise instant de catre pistoalele radar care monitorizeaza viteza de deplasare, avand functia Pulse Protection®.Fara alerte false
Eviti alertele false date de celelalte benzi de detectie, cum ar fi X si Ka, putand alege banda in care se face detectia radar.Detectorul reduce automat alertele false cauzate de alte surse decat echipamentele radar cum ar fi sistemele de evitare ale coliziunilor, a punctului mort sau  senzorii de monitorizare a fluxului de trafic, datorita senzorilor FDSR si TFSR integrati.


Reduci alertele false prin reglarea sensibilitatii de detectie in functie de viteza de deplasare. Astfel, in oras, la viteze mici, ai Modul City1, care reduce sensibilitatea in banda X sau Modul City2, care anuleaza banda X . Pe autostrada, la viteze mari, ai modul Highway, detectorul devenind activ pe toate benzile de emisie. 


Confort sporit
Detectorul Whistler GT-268Xi este confortabil si nu te oboseste la volan, reducand intensitatea avertizarilor sonore, prin functiile Quiet si AutoQuiet. Pe display-ul numeric vor fi afisate banda in care semnalul a fost detectat cu ajutorul pictogramelor de culori diferite, precum si puterea semnalului detectat.


Detector portabil: usor si practic
Instalarea detectorului Whistler GT-268Xi este la indemana oricui: trebuie doar sa il alimentezi la bricheta si sa iti alegi cel mai convenabil loc, fie pe parbriz, sau pur si simplu pe bord
CARACTERISTICI GENERALE
Detectie dispozitive radar
Detectie dispozitive laser
Alerte audio

BENZI DETECTIE
Benzi selectabile
Banda X 10.525 GHz ± 25MHz
Banda K 24.150 GHz ± 100 MHz
Banda Ka extinsa 33.4 GHz - 36,0 GHz
Banda Ka ingusta 34.000GHz si 34.300GHz
POP
VG-2

RECEPTOR RADAR
Laser

CONTROL SENSIBILITATE
Highway
City
City / City 1 / City 2

DISPLAY
Culoare display
Simboluri in culori rosu, galben si verde
Reglare luminozitate
Mod Dark (Intunecat)

FUNCTII PROGRAMABILE
Sensibilitate mod city
Luminozitate
Mod intunecat
Selectie benzi
Radar de siguranta (SWS)
Mod VG-2
Laser segment L1
Laser segment L2
Laser segment L3
Laser segment L4
Laser segment XR
POP
TFSR
FDSR
Periscoape de avertizare

Alte caracteristici

Alimentare 12 V
Instalare Portabil
Dimensiuni (cm) 19.5x15x5.5
Mai multe informații
Garantie 24 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsWhistler GT-268Xi
Rating-ul dumneavoastră

   Intrebari frecvente


   Pune o intrebare

Terms & Conditions

There is no content for Term & Conditions.
I Agree with the Terms