Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea webiste-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT
Suna la: 0722 371 619

Coș de cumpărături 0
0,00Lei

Cum cumpăr?

Pentru a vă uşura cât mai mult procesul de cumpărare, magazinul online esderman.ro vă pune la dispoziţie un sistem uşor şi mai multe variante de cumpărare pentru ca dumneavoastră să economisiţi timp şi bani găsind produsele pentru întreaga familie.

1. Cumpără online

Alegeţi produsele în functie de preferinţe – Sisteme Audio, Mutimedia, Accesorii Auto, Conectica, Integrare OEM, navigând toate categoriile site-ului nostru.

După ce aţi ales un produs, apăsati pe Adaugă în cos pentru a fi introdus în coşul dumneavoastră de cumpărături.

Fiţi atenţi să bifaţi cantitatea dorită, dimensiunea sau impedanta, acolo unde este cazul.

Tot aici puteţi să vizualizaţi chenarul de comandă, să îl actualizaţi sau să îl anulaţi. Dacă aveţi un cont pe site-ul nostru, vă autentificaţi prin nume şi parolă, dacă nu, sunteti la doar câţiva paşi simpli pentru a vă înregistra. Puteţi să continuaţi cumpărarea urmând ca, ulterior, să o finalizaţi.

Adăugarea în coş:

 • Adăugarea produselor în coş se face prin apăsarea butonului Adaugă în coş, care se regăseşte pe orice pagină în câmpul de afişare a produselor.
 • După alegerea unui produs în coş, se poate continua cumpărăturile apăsând butonul cu acelaşi nume: Continuă cumpărăturile.
 • Pe măsură ce se adaugă un produs în coş, se va afişa lista cu produsele, cantitatea şi suma de plată.
 • În această etapă se poate modifica cantitatea pentru unul sau mai multe produse, în aşa fel încât se recalculează preţul şi suma totală.
 • Dacă nu aveţi un cont personal, se poate crea unul. Acesta se va folosi la următoarele comenzi şi, în felul acesta, nu trebuie din nou completate toate câmpurile cerute.
 • Va fi mai uşoară şi mai simplă monitorizarea tuturor comenzilor.

Finalizarea comenzii:

 • Iniţierea comenzii vă va duce la pagina de comandă. Dacă sunteti membru şi v-aţi logat, veţi vedea că datele de facturare şi de livrare sunt deja completate, trebuie doar să le verificaţi (în cazul în care se modifică ceva).
 • Când sunteţi sigur că datele sunt corecte, apăsaţi butonul Finalizează comanda.
 • După trimiterea comenzii, veţi primi un e-mail de confirmare a comenzii, care constituie şi proforma comenzii dumneavoastră.
 • Comanda va fi procesată de echipa esderman.ro şi veţi fi sunat de către o persoană din partea noastră pentru confirmarea comenzii.
 • Foarte important: Vă rugam să menţionaţi un număr de telefon valabil, unde vă putem contacta!

2. Comanda prin e-mail

Comanda prin e-mail se face trimiţând toate datele necesare pe adresa de e-mail vanzari@esderman.ro: numele produselor, codul, diametru, impedanta (atunci când e cazul), cantitatea, datele personale: nume, prenume, adresă de livrare completă (stradă, număr, bloc, scară, etaj, localitate, cod poştal), adresa de facturare, telefonul, CNP-ul. Vă recomandăm comanda prin email în cazul în care celelalte opţiuni nu vă sunt la îndemână.

Este tot o comandă online, însă ocoleşte folosirea coşului de cumpărături. Puteţi să apelaţi la această metodă dacă vi se pare mai comod, dar dezavantajul este că nu veţi mai putea monitoriza ulterior traseul comenzii. Dacă totuşi optaţi pentru comanda prin e-mail, asiguraţi-vă că ne-aţi comunicat ce produse doriţi şi în ce cantităţi, datele de contact, adresele corecte de facturare şi de livrare şi modalitatea de plată. Noi vă contactăm telefonic pentru confirmarea informaţiilor şi ulterior vom procesa comanda.

Folosiţi pentru comenzi adresa de e-mail: vanzari@esderman.ro

3. Comanda telefonică

Puteţi să ne contactaţi telefonic pentru a ne spune ce produse doriţi să cumparaţi, în ce cantitate şi în ce condiţii (livrare şi plată).

Orice comandă se poate realiza şi telefonic de luni până vineri, conform programului de lucru, între orele 9-20, sâmbăta între orele 9-18:00 si duminca 9-14. 

Comanzile telefonice vor fi preluate la urmatoarul numar de telefon: +40 722371619

Mod de lucru:

 1. Clientul este contactat telefonic pentru confirmarea datelor de livrare şi a disponibilităţii produselor.
 2. Se trimite formularul de comandă cu toate datele comenzii, se comunică şi livrarea produselor alese.
 3. Plata pentru produsele comandate şi contravaloarea transportului se achită ramburs la curierul Fan Courier.

 

 Pentru orice alte informaţii, vă stăm la dispoziţie pe adresa de e-mail: vanzari@esderman.ro.

Echipa Esderman vă doreşte navigare plăcută!