Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea webiste-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT
Coș de cumpărături

Hertz Cento CPK 165 PRO

899,00 Lei
în stoc
SKU
HCCPK165P
Garantie 24 luni
Transport gratuit

Suport / Comenzi Telefonice

0722 371 619

0746 129 587

Pachetul contine 2 difuzoare, 2 tweetere si 2 crossovere.
Sistemul audio Hertzaudio Cento Pro CPK 165 PRO include woofer-ul CP 165 și tweeter-ul CP 25 cu dome Tetolon și bobină de voce de 25 mm, caracteristici care asigură un răspuns foarte larg și liniar de frecvență. CP 25 utilizează tehnologia "Tuning Duct Center": tunelul din centrul circuitului magnetic neodymium asigură schimbul de aer la temperatură joasă între cupola și camera de încărcare din spate, ajustând perfect acustica.
Frecvența de rezonanță foarte scăzută rezultată este, de asemenea, funcțională pentru punctul de crossover al woofer-ului, ridicând stadiul sonor. Designul sofisticat al grupului mobil și suspensiile din woofer-ul CP 165, cu o frecvență de rezonanță calibrată la 60 Hz, asigură o putere medie redusă, ceea ce face să ascultați genurile de muzica bogate în frecvențe joase, o experiență unică. Conul este compatibil cu senzația familiara a liniei Mille, cu adaos de amortizare și cauciuc de protecție.
Materialul conului este moștenit de la Mille Pro, precum și suspensia de butil de cauciuc și fibra Tetolon a domului tweeter. Aceste materiale au caracteristici excelente de amortizare și luminozitate, producând un sunet echilibrat fără vârfuri de rezonanță. Pachetul include grilele pentru  woofere fabricate dintr-o combinație de plase metalice și cadru ABS din plastic de înaltă rezistență. Combinația acestor două elemente permite utilizatorului să personalizeze instalarea cu un design sofisticat și elegant.
Coaxialul CPX 165 oferă senzația de ascultare a sunetului Hertz chiar și atunci când vehiculul nu permite instalarea unui kit bidirecțional. Tweeter-ul pentru domul Tetolon și magnetul din neodymium sunt prevăzute cu caracteristici de dispersie în afara axei și extensie de frecvență excepțională pentru un sunet detaliat, aerisit.
Tehnologia Radial Venting System asigură răcirea fără echivoc a serpentinei datorită celor opt găuri de la baza motorului, care permit schimbul de aer cu suportul tweeter-ului. Aceasta acționează ca o cameră din spate, dimensionată pentru Fs scăzut, pentru a asigura un mediu natural și pentru a permite un punct de încrucișare la frecvență joasă cu woofer-ul. Conul de hârtie presată și suspensia din cauciuc butilic oferă un răspuns extins la frecvență joasă. Conul de design inspirat de Mille are un magnet acoperit cu cauciuc moale și protector.

Specificatii Tehnice

Putere maxima W - 315W
Putere RMS W - 105W
Impendanta - 4 Ohm
Sensibilitate - 92,5 db
Raspuns in frecventa - 45 ÷ 22,5k
Magnet Difuzor - Ferita de densitate inalta
Magnet Tweeter - Neodymium
Con Difuzor - Carton presat
Mai multe informații
Garantie 24 luni
Diametru difuzoare 16.5 cm
Impedanta Difuzoare 4 ohmi
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHertz Cento CPK 165 PRO
Rating-ul dumneavoastră

   Intrebari frecvente


   Pune o intrebare

Terms & Conditions

There is no content for Term & Conditions.
I Agree with the Terms