Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea webiste-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT
Coș de cumpărături

Morel Maximo Ultra 602

1.009,00 Lei
în stoc
SKU
MMU602
Garantie 24 luni
Transport gratuit

Suport / Comenzi Telefonice

0722 371 619

0746 129 587

Morel a investit aceeași pasiune, inginerie și filozofie care și-a câștigat difuzoarele de mașină pentru nenumărate premii în dezvoltarea noii linii MAXIMO ULTRA, compusă din două căi, noile sisteme cu trei căi și boxe coaxiale.

Urmând filosofia companiei Morel de sisteme de muzică de înaltă calitate, aceasta prezintă câteva dintre tehnologiile inovatoare ale companiei și noile caracteristici de design. Proiectate pentru a fi instalate cu ușurință în locațiile din fabrică și integrate cu unitățile din fabrică.

Driverele Maximo Ultra cu 2 căi și cu 3 căi:

Tweeter-ul este un tweeter cu densitate joasă cu diametru de 25 mm (1 "), care folosește tehnologia bobinei externe Morel (EVC ™) dezvoltată special pentru modelul Maximo Ultra. Designul tweeter stabilește noi standarde de manevrare a puterii și distorsiuni scăzute pentru acest nivel de preț în timp oferind o reproducere sonoră muzicală plăcută. Cele patru opțiuni de montare fac ca instalarea să devină fără efort și fără probleme.

Woofer-ul dispune de un motor de magnet de ferită de înaltă calitate, care asigură o creștere a energiei magnetice, cu o manevrare mai mare a puterii și o mai bună eficiență decât oricând. Noul design utilizează un con de hârtie tratat special și suspensia modelată pe calculator pentru o mișcare foarte liniară în timpul redării frecvenței joase, reducând astfel distorsiunile și creșterea dinamicii de bass.

Intermedierea în sistemul de componente cu 3 căi este o nouă gamă de dimensiuni medii de primă clasă de 2,5 inchi, care utilizează un sistem magnetic puternic din neodim, care are un manșon de cupru complet, pentru a asigura o frecvență redusă și o distorsiune redusă. Oferă detalii uimitoare și o gamă medie de lux într-o dimensiune compactă.

Rețeaua de crossover este construită pentru a gestiona mai multă putere decât difuzoarele care utilizează componente de înaltă calitate. Acest lucru minimizează saturația componentelor, ceea ce poate face distorsionarea prematură a difuzoarelor, permițând Maximo Ultra să se joace la maximul său potențial.


Specificatii Tehnice


Difuzoare Auto Componente cu 2 Cai
Diametru Woofer : 16,5cm (6.5“)
Diametru Tweeter : 25mm (1") silk dome
Putere Maxima : 180W
Putere Nominala (RMS) : 90W
Impedanta : 4Ω (ohmi)
Raspuns in Frecventa : 50Hz - 22000Hz
Sensibilitate : 90,5 dB/2,83v/1m
Adancime instalare woofer : 63mm
Adancime instalare tweeter : 20mm
Magnet : Hybrid Magnet System
Diametrul magnetului : -
Înălțimea magnetului : -
Includ grile plastic
Mai multe informații
Garantie 24 luni
Diametru difuzoare 16.5 cm
Impedanta Difuzoare 4 ohmi
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMorel Maximo Ultra 602
Rating-ul dumneavoastră

   Intrebari frecvente


   Pune o intrebare

Terms & Conditions

There is no content for Term & Conditions.
I Agree with the Terms