Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea webiste-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT
Suna la: 0722 371 619

Coș de cumpărături 0
0,00Lei

Cobra JumPack XL CPP 12000

649,00Lei
în stoc
SKU
CPP12000
Garantie 24 luni
Transport gratuit

Suport / Comenzi Telefonice

0722 371 619

0746 129 587

Credit module TBI Bank 3.3.5

162.59 Lei x 4 rate

 

Pornesti masina si incarci dispozitive mobile

Ce ar fi daca ti-ai putea porni masina sau incarca telefonul mobil cu acelasi acumulator, care incape foarte usor in torpedoul masinii sau intr-un rucsac?

Cu Cobra JumPackXL poti face toate acestea. Mai mult, acumulatorul poate oferi un curent de pornire de 300A, maxim pana la 500A.

Cobra JumPack XL se poate folosi pentru incarcarea autovehiculelor de pasageri , autovehiculelor mici de transport, motocicletelor, snowmobilelor, barcilor cu motor sau pentru orice dispozitiv mobil.

Asigura porniri repetate

Daca ai ramas fara curent la bateria din masina si ai mai multe drumuri de facut, Cobra JumPack XL permite pana la 3 porniri ale motorului masinii, doar la o singura incarcare a acumulatorului.


Incarcare rapida pentru dispozitive mobile

Acest dispozitiv compact si portabil include un port USB de 3A care permite incarcarea rapida a dispozitivelor portabile, cum ar fi: telefoane mobile, tablete, camere digitale.

Acumulatorul este ideal in orice situatie, indiferent unde te afli: acasa, la birou, in autovehicul sau in aer liber.

Lanterna LED incorporata

Are incorporata o lanterna de inalta definitie cu functie SOS si stroboscop pentru cazuri de urgenta. Lumina puternica te poate ajuta in situatii de urgenta, dar si in timpul liber.

LED de stare in 3 culori

Cobra JumPack XL beneficiaza de un circuit intern avansat de protectie cu o bara luminoasa LED in 3 culori: verde (vehiculul poate fi pornit in siguranta), galben (trebuie sa astepti) si rosu (indica o problema detectata).

Mai multe informații
Garantie24 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsCobra JumPack XL CPP 12000
Rating-ul dumneavoastră

   Intrebari frecvente


   Pune o intrebare

Terms & Conditions

There is no content for Term & Conditions.
I Agree with the Terms