Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea webiste-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT
Suna la: 0722 371 619

Coș de cumpărături 0
0,00Lei

Modul interfata GPS navigatie USB AUX IN HDMI Audi A3 2013

3.609,00Lei
în stoc
SKU
PB76AA3AP
Garantie 24 luni
Transport gratuit

Suport / Comenzi Telefonice

0722 371 619

0746 129 587

Credit module TBI Bank 3.3.5

336.99 Lei x 12 rate

  • Unitate compatibila cu masini Audi A3 2013 echipate cu ecran tactil color de 5.8" si intrare de AUX-In




Modul interfata GPS, navigatie, USB, AUX IN, HDMI pentru Audi A3 2013



Prezentare video



Caracteristici

NAVIGATIE

Navigatia GPS foloseste cele mai noi harti iGO Primo care sunt disponibile pentru o gama larga de regiuni din intreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, America de Sud, Australia si Noua Zeelanda, Asia si India.

VIDEO
Suporta o gama variata de formate cand citeste carduri SD sau USB, inlusiv MPEG, AVI, MP4 si WMV.



SD CARD
Intrarea cadului SD permite redarea unei game largi de fisiere audio, video si imagini. Fisierele audio suportate pot fi in format MP3, AAC, FLAC, APE; fisierele video pot fi MPEG, AVI, FLV, WMV, MP4, MKV, OGM; iar imaginile in format JPEG, PNG si GIF. Albumul de arta este de asemenea suportat pentru redarea in modul audio.



CAMERA MARSARIER
O camera marsarier poate fi adaugata prin intrarea integrata in unitatea de baza.



INTRARE AUX
Intrarea AUX permite conectarea oricaror dispozitive externe prin intrarea audio/video.



USB
Intrarea USB permite redarea unei game largi de fisiere audio, video sau imagini. Fisierele audio in format MP3, AAC, FLAC, APE; cele video MPEG, AVI, FLV,WMV, MP4, MKV, OGM iar cele foto JPEG, PNG si GIF. Modulul USB poate fi utilizat de asemenea pentru actualizarea unor interfate ale Adaptiv si a softwareului de navigatie.












Ajungeti la destinatie in conditii de siguranta cu GPS integrat. Acesta contine harti 3D din 47 de tari europene, informatii din trafic in timp real si multe puncte de interes. Acest GPS-ul nu va lasa nici o dorinta neimplinita. Aceasta interfata adauga, de asemenea, la portul original radio auto USB, un slot pentru card SD, o intrare auxiliara, permite conectarea unei camere retrovizoare si a unei surse audio-video. Optional, puteti adauga mai multe caracteristici cum ar fi un tuner digital, un port HDMI pentru conectarea unui dispozitiv de la Apple (iPod, iPhone, iPad) sau un smartphone care ruleaza Android, un tuner DAB pentru a asculta radio digital si un modul Bluetooth.











Caracteristicile navigatiei iGO Primo





Caracteristicile navigatiei iGO Primo 3D- vizualizarea 3D uimitoare. Intersectiile complexe sunt afisate in 3D pentru a oferi o intelegere rapida a urmatoarei manevre. Informatii live despre trafic- salvati timp prin utilizarea unor rute alternative generate in mod automat de software-ul de navigare, bazate de informatiile live de trafic. Prezita functia “Realistic Junction View” care reda imagini realiste ale intersectiilor pentru o orientarea mai usoara. Calculul sofisticat al rutei- nu doar ca este calculat rapid, scurt si usor de urmat traseele, cauta de asemenea rute verzi. Optiunea de rutare verde este o caracteristica noua si va permite reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2. POI- selectati unul sau mai multe din milioanele de puncte de interes de-a lungul rutei sau la destinatie. Acesta functie va ajuta de asemenea sa gasiti rapid si in apropiere hoteluri, restaurante, ATM-uri, benzinarii, supermarketuri etc. Exploreaza harta-puteti naviga liber pentru a explora harta, in mod 2D sau 3D, puteti mari, trage, inclina, roti si selecta orice punct de pe harta pentru destinatie. Mod de zi si de noapte- cu schimbarea conditiilor de lumina cand conduceti in tuneluri sau in zori, iGO Primo comuta automat intre modurile de iluminare pentru timp de zi si de noapte.





Continutul pachetului



Diagrama firelor



Mai multe informații
Garantie24 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsModul interfata GPS navigatie USB AUX IN HDMI Audi A3 2013
Rating-ul dumneavoastră

   Intrebari frecvente


   Pune o intrebare

Terms & Conditions

There is no content for Term & Conditions.
I Agree with the Terms