Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea webiste-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT
Coș de cumpărături

Pandora Light PRO

2.249,00 Lei
în stoc
SKU
ESD-ALAPLP
Garantie Perioada nelimitata
Transport gratuit

Suport / Comenzi Telefonice

0722 371 619

0746 129 587

Pandora Light + este un sistem de securitate auto convenabil, cu pornire la distanta(necesita un modul suplimentar) si sistem de telemetrie. Are telecomanda cu un dialog criptat pe 2 cai si ecran OLED, care permite monitorizarea parametrilor masinii si emiterea in siguranta a zeci de comenzi. Unitatea de baza de dimensiuni mici este echipata cu o antena puternica incorporata de 868 MHz si se poate conecta la CAN-bus si LIN. 

sistem de securitate auto pandora light+

Descrierea produsului
Pentru a sustine functia de pornire la distanta, sistemul ofera un algoritm by-pass integrat de imobilizare pentru a evita utilizarea modulelor suplimentare sau lasarea unei chei in masina. De asemenea, acesta poate controla de la distanta dispozitivele de preincalzire a motorului populare.
Securitate totala
Cu senzori de soc si miscare integrati si accelerometru 3D incorporat utilizeaza algoritmi elaborati pentru a asigura un raspuns adecvat oricarui eveniment prevenind alarmele false. Sistemul monitorizeaza fiecare zona sensibila: usile, portbagajul, capota, senzorii, pedala de frana, tensiunea etc.
Transmisie criptata
Sistemul utilizeaza o cale automata de comunicatie radio cu intervale multiple de 868 MHz si algoritm AES-128 de criptare de dialog cu recunoastere de la distanta pentru a asigura protectia impotriva hackerilor si a dispozitivelor de captare de coduri.
Control asupra preincalzitorului
Sistemele permit controlul de la distanta asupra preincalzitoarelor populare precum Webasto sau Eberspaecher, inclusiv optiunile de preincalzire si pornire succesive. Sistemul poate fi conectat direct la preincalzitor prin W-Bus, linia K sau LIN-bus.
Imobilizator Bypass
Sistemul nostru are integrat un algoritm de imobilizare bypass care functioneaza pe multe masini populare precum Toyota/Lexus, Renault/Dacia, Nissan, Mitsubishi, Mazda etc.
Ecran LCD Telemetric
Ecranul OLED afiseaza o varietate de date telemetrice: tensiunea la bord, temperatura interioara si exterioara, nivelul de combustibil, nivelul de semnal, ora.
Pornirea motorului de la distanta
Radio-telecomanda permite pornirea motorului la distanta dupa timp, tensiune sau temperatura(necesita un modul suplimentar RMD-5M).
Toate intr-unul
Acest sistem compact reprezinta o solutie completa care nu necesita module suplimentare.

sistem de alarma auto pandora light+

B2.jpg

B4.jpg

B6.jpg

B7.jpg

B8.jpg

B9.jpg

Mai multe informații
Garantie Perioada nelimitata
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPandora Light PRO
Rating-ul dumneavoastră

   Intrebari frecvente


   Pune o intrebare

Terms & Conditions

There is no content for Term & Conditions.
I Agree with the Terms